torsdag, januari 05, 2006

dagens fråga

om ni fick några veckor på att ta er i kragen och göra vad som helst för att
kickstarta livet
utan att det kostar skjortan (dvs inga resor eller liknande), vad skulle ni göra?

10 kommentarer:

Pellen sa...

Jag försökte ju göra just det nu i december. Det sket sig kapitalt, jag ägnade mig uteslutande åt

1. promenader (bra)
2. tv-tittande (dåligt)
3. allmänt slöande och sömn (halvbra)

Så mitt råd är väl att göra allt utom ovan nämnda ting. Sen finns ju skolor som inte kostar särskilt mycket där man kan lära sig leka med lera och dylikt. Sånt är nog alltid bra, men jag vetefan om det kickstartar livet.

Markus sa...

Inte för att jag personligen vill göra det just nu. Men om jag verkligen ge mig en spark i ändan åt något håll skulle jag.

1. Säga upp mig.
2. Byta bransch helt.

Säga upp mig först, för att ge mig mer ambition att söka nya jobb. Byta bransch helt för att pröva något annat ett tag.

ab sa...

.......Är det inte det man försöker göra hela tiden? Fixa allting som aldrig blir av och som ska Förändra Livet...? (Men det här året ska det förstås bli skillnad!)

schmut sa...

-->ab;
jo men ibland kommer de där ögonblicken när man inser att man måste göra något drastiskt för att komma upp till ytan och att lite diskret finlir inte gör någon större verkan. just nu behöver jag en bra kickstart...som är billigare än billigast att utföra.

Ann-Catrin Brockman sa...

Jag skulle låtsas att jag ska flytta. Ställa ut alla möbler, saker, kartonger i trapphuset. Göra en rensning och flyttstädning av hela lägenheten. och sen flytta in igen :)

Batbut sa...

jag skulle lägga ned min firma, och försöka skaffa mig försörjning genom att skriva, måla, vara kreativ i största allmänhet. Och så skulle jag öppna ett pensionat!

AnSo sa...

aha, därav frågan på bloggen..(no shit, sherlock..) oj. jadu. finns det olika alternativ eller du har absolut ingen aning? jag hade satsat den tiden på att göra något kreativt, det är absolut verkligen inte lönsamt, men det är det som du verkar må bäst av vad jag kan märka. umpa lumpa, min platta rumpa.

ab sa...

Batbut: vara kreativ OCH ha pensionat..? Du är tidsoptimist! Schmut: Jag har inga bra förslag att komma med... gör något som du alltid varit rädd för, kanske?

AnSo sa...

jag kom på inatt att du kan bli min personliga coach som kommer hit och sparkar mej i röven regelbundet så jag får nåt gjort. men det är ju inte så kul att pyssla med. får träffas och komma på en bra plan till vad du ska använda din tid till. ska spåna lite till. föresten skulle jag handla på face häromdagen men mitt kort gick inte igenom och jag fick SKEMAS jättemycket. huuu.

The Pale Green Woman sa...

Jag gick magdanskurs i höstas, det var hur roligt som helst! Jag har aldrig gjort något liknande förut och hade ont överallt efteråt men det var verkligen kick!