måndag, april 16, 2007


idag har jag testat en ny grej: lattemamma!
det innebär att man tar en sölig barnvagnspromenad ut till ett köpcentrum för att strosa i alla butikerna utan att köpa särskilt mycket...samt att dricka en obligatorisk latte.
jag tror inte riktigt det var min grej...sölig? njet, jag gillar race. köpcentrum? njet, jag gillar små butiker i små gränder utan mycket folk. latte? njet,eller jo, kanske med sojamjölk.

4 kommentarer:

Studiomannen sa...

Om det var Nova Lund var det ju en skapligt lång promenad. Det byggdes ju sedan jag lämnat Skåne. Men jag har inte haft något behov av att se ifall det är precis likadant som OBS i Burlöv och alla andra såna ställen. För det är klart att det är.

Jag har fullt klart för mig vad en lattemamma är. Det sade liksom sig självt. Men, utan att hi-jacka för mycket här: förklara för en obildbar och barnlös studioman vad en curling-förälder är. Jag vet vad curling är och vad en förälder är. Men jag får inte ihop betydelsen.

Pellen sa...

Inte för att vara sån, men jag tror att Lattemorsa är den korrekta termen. Så det så.

I övrigt kan jag bara gratulera till möjligheten att vara just en sådan. Låter soft.

ajja sa...

ajsolajkyoufotomontagez.

Bara så du vet.

schmut sa...

japp, Nova Lund är tämligen nybyggt men nämn inte det i samma andetag som Burlöv för då blir de arga på dig. det är menat att vara mer ungdomligt och största huset är bara stora kedjor inom kläder och underhållning. de andra två husen är lågpris (jysk & skopunkten) och hemmagrejs. ingen matbutik i något av de 3 husen. man vill ju inte ha dit svennarna..

pllln: morsa är inte skånska vettu. mossa, visst, men inte med några RRR.

aja: tackar.