söndag, juni 03, 2007

du har inget att göra. trist dag, ingen svarar när du ringer och det regnar ute. så du bestämmer dig för att leta upp folk på nätet för att kolla om lite information om dem kan göra er till polare.
tydligen går det till så enligt Birthday.se:

"Katarina hittade av en slump sin nyinflyttade granne Johanna på Birthday.se.
Inte nog med att hon hittade henne, det visade sig att hon just den dagen fyllde år. Katarina kände en viss tveksamhet inför att ta kontakt med Johanna med beslutade sig till sist för att ta en kontakt. Sagt och gjort. Katarina såg över vad som fanns i skafferiet och sprang över med en halv vetelänga. Det visade sig att Johanna var nyinflyttad från Västerås och skulle börja en ny anställning. Dessutom behövde hon hjälp med uppackningen. Katarina och Johanna har sedan ett halvår sedan träffats regelbundet."
träffas regelbundet ..... i rätten? för att fixa besöksförbud?
det är en sak att det finns lite lätt creepy sökmotorer på internet som har information som inte ens hitta.se har i sina loggar, men att försöka sälja det med en solskenshistoria lurar nog inte många.
om din för dig okända granne kom och ringde på, sa Grattis, du har tydligen födelsedag idag - det såg jag på internet!, hade du släppt in grannen?

4 kommentarer:

Mickey J Barczyk sa...

Jag undrar mer vad "av en slump" egentligen innebär.

Mickey J Barczyk sa...

alltså enligt birthday.se

Studiomannen sa...

Lisa: inte en chans (för att nu svara på din slutfråga). Och det är inte bara för att jag är rätt folkskygg.

schmut sa...

en slump som i.....en slump att hon valde just birthday till att stalka med istället för en annan valfri tjänst?