torsdag, juli 05, 2007


jag vet att de coola människorna aldrig skulle ses i närheten av en plasttoffel som kan både flyta och gnissla som en groda, men jag har sällan varit så glad över mina skor så som idag!
området ser ut som en igenslammad fontän men med hjälp av mina rosa polare lyckades jag både komma fram till affären för att köpa livsnödvändigt godis samt få mig ett gott skratt.
slask-kvirr-slask-kvirr-höhö-hihi

7 kommentarer:

Drottningen sa...

hahahaha, jag har ett par precis likadana som jag fått av min syster. Jag har på mig dem inne och när jag går ut på balkongen, men jag går inte ens ut med soporna i dem =)

Emmie sa...

Jag drog mig också till konsum i mina rosa fejkcrocs igår. Jäklar vad blött det var ute! På en av de många gräsmattorna här var en pappa och hans lilla son och seglade i en pulka på vattenpölen. Jag gillar regn :)

Studiomannen sa...

Jag vägrar. Men jag anser att du har stil, så säger du att det funkar med rosa plasttofflor så är det coolt. De ocoola tycker att du är ocool. Capisce?

LipGloss Bitch sa...

Jag har inte ångrat mitt köp en sekund, crocsen är rena gudagåvan för mina fötter. Och inte är de så där varma som jag blev varnad för heller, bara sköna, lätta och gnissliga.

Anna M sa...

Hmm, jag hade inte väntat mig att du skulle ha crocs... Då är det väl bara jag som inte har några...

schmut sa...

ho, där ser man! jag kan överraska...

de är ett skönt alternativ till sandaler som enligt mig är den fulaste skon någonsin. stilkrig mellan birkenstock och crocs? crocs vinner ;)

Anna M sa...

Jag har förstås birkenstock...