onsdag, augusti 29, 2007

bloggtorka

iochmed att jag äntligen har en egen dator så har jag lagt in en blogrulle. 11 stycken bloggar slåss om platsen som inte ens är halvfull..
just nu består den mest av folk jag känner, har träffat eller har sms-krigföring med. visst, där är någon amerikansk matblogg och en kanadensisk blogg om att sy donuts av filt, men sedan är det ganska tomt. man kan nästan säga att det är ganska ödsligt.

tips på bra bloggar?
ge inte generella tips eller referrera till era länklistor utan berätta om någon! vem läser du först? vem läser du flera gånger om dagen? vem läser du fastän du egentligen inte alls vill läsa?
är verkligen alla svenska bloggare reklamare av det manliga könet, runt 30 som gillar rött kött, Norrlands Guld och Filip Hammar?
(jag passar in perfekt, som handen i handsken men det kunde ni kanske gissa)

5 kommentarer:

SANDRA sa...

http://sandragustafsson.se/2007/08/29/gananannanstans/

anna sa...

well, jag har numer adressen: http://mandalaya.se/blog eller /photos för att vara uppdaterad!

och annars tycker jag du ska kolla in dooce.com, med en touch av ironi bloggar hon, skitkul!

Pellen sa...

Ja, när du säger det så stämmer det nog faktiskt. Jag gillar egentligen rött kött. Jag avstår för att jag hyser en romantisk dröm om självspäkningens fördelar. Norrlands guld och Filip Hammar skulle jag inte heller banga, allraminst i kombination. Mums.

KellyKorv sa...

den här bloggen gillar jag. http://mllstrm.wordpress.com han blandar vardag med sjuksköterskejobb, arbetarkamp och ibland fina betraktelser över lite allt möjligt bl a en väldigt fin berättelse om en bröllopsfest.

sen läser jag bröderna schulman trots att jag egentligen inte vill, men jag kan inte låta bli att förskräckt-fascinerat roas av dem. ibland. likaså deras kommentarer.

här är en annan som jag gillar, känns som en vettig tjej som är rätt så rolig emellanåt, har gott om självdistans och driver med sej själv. http://stadslivsnonsens.blogspot.com/

och så argalappen förstås men den är mest bara kul och för att jag själv brukar samla på lappar.
http://arga-lappen.blogspot.com/

hoppas det var nåt som var nytt iaf.

The Pale Green Woman sa...

Tja du vet hur det är, vit man i västvärlden 20-50 är normen så ... allt annat är avarter.