fredag, september 21, 2007

Hos läkaren

Har du någonsin skadat dig själv?!

-Nej...fast jo, jag åt ju kött en gång i tiden...

4 kommentarer:

Emmie sa...

Räknas det som att skada sig själv?

Du sa att du hittat Vegan Planet på greys i Malmö. jag brukar köpa böcker på nätet mest, min favoritsida är bookdepository.co.uk. De är skitbilliga och frakt är gratis över hela världen. Jag köpta vegan with a Vengance där för bara 7 pund, det är ungefär 100 spänn. Skitbilligt.

Jag köpte två Rose Elliot kokböcker för ett halvår sen men jag avskydde dem, nu har jag gett bort dem till en kompis som nyss blivit vegetarian. Vi käkar bara veganskt hemma numer och jag tyckte hon fokuserade alldeles för mycket på ägg och ost.

Tack för boktipsen, jag ska kolla upp vad jag ska beställa nästa gång det trillar in pengar.

schmut sa...

frågar man en renlevnadsmänniska så brukar ju kött vara ett absolut no-no...likadant när man pratar västvärldens sjukdomar.

rose elliot har gjort en hel del böcker och som bas är de bra. hon har även gjort sådana som inriktar sig på att föda upp barn som vegetarianer/veganer.

jag beställer sällan böcker utan försöker köpa dem lokalt så att bokhandlarna inser att det finns en marknad. gleerups har ju exempelvis tagit in vegan with a vengeance och skulle kolla upp cupcakes take over the world.fortsätter de ta in hennes böcker, det är väl 2 andra på väg också, så blir jag mer än nöjd.

Emmie sa...

Det hade jag faktiskt inte tänkt på, klart det är bra om bokhandlarna tar in böcker. Fast så snål och fattig som jag är just nu så är det inte tal om att betala fullpris för böcker när jag kan få dem för nästan halva priset på nätet.

schmut sa...

njae, jag kör samma policy när det gäller allt. hellre köpa lite och stödja ex. närodlat, kravodlat etc än att köpa mer billigt.

jag har inte alla coola böcker jag vill ha, men de jag har har kommit via lokala handlare.
visserligen blir det ju extra transporter när småkedjor tar in men samtidigt så sprids intresset, ryktet etc