tisdag, januari 29, 2008

dagens, eller snarare månadens, fråga

varför finns det inte raggsockor för kvinnor?
om det nu var så attans populärt med gummistövlar för ett tag sedan, vad hade man egentligen på sig i dem?

efter att ha letat ett bra tag efter raggsockar i storlek 37 hittade jag äntligen ett par...på KappAhls avdelning för pojkar?!

6 kommentarer:

Drottningen sa...

av samma anledning som det inte finns ordentliga långkallingar och fodrade vinterskor för kvinnor. Vi är naturligtvis inte intresserade av att hålla oss varma, det viktiga är att vi ser snygga ut. Således får vi som inte förstår det leta andra vägar, så som barnavdelningar, herravdelningar och resor till kallare trakter där folk har förstått värdet av ett par varma sockor.

thina sa...

Men du jag brukar hitta! Jag har köpt några på coop och nån på typ lindex och åhlens! Så det finns men man får leta! Fast det som är klart varmare är ju sånna lite mer fleaciga sockar ( stavas nog inte så va...)
Det finns ju lite här å var! Fast ibland är det knepigt med damstorlekar...du vet kvinnor har bara högaklackar och nylonstrumpor...;-)

/Thina (som ofta läser men inte kommenterar..)

SANDRA sa...

Dags att börja sticka?

schmut sa...

->thina: men jag tycker att jag raidat varenda affär? ehrm..

->sandra: stickar gör jag men konceptet att sticka två exakt likadana grejer är inte riktigt min grej. tristess på stickor.

starfruit sa...

Innan jul hittade jag raggsockor på Kappahl, strl 37-39 för tjejer! Dom var jättefina! Grå med något rosaliknande mönster, samt röda & vita. Tror dock inte att de har dom kvar, kanske i nån realåda nånstans. Men jag håller med, det finns inget stort utbud på raggsockor direkt...

thina sa...

Men kolla Coop! Om du inte har gjort det! Eller är det för sent på året...dom tar väll fram vår kläder nu misstänker jag...Om jag ser några ska jag säga till! Fast då är det i Malmö, men det kan ju kanske va värt att åka omman fryser om fötterna;-)
Annars be nån sticka! Då blir dom ju roligare!