tisdag, januari 22, 2008

som en del i Tito Beltrans försvar är tanken att offer för sexualbrott förvanskar sanningen och att domstolarna faller för 'lögnerna'
"Men utan tekniska bevis krävs utpekanden. Efter lång tid (här har det snart gått nio år) krävs enligt rättspraxis flera, och tydliga, vittnesmål.
Den punkten högg Beltrans försvarare Tomas Nilsson tag i med all kraft. Dels genom att hänvisa till justitiekansler Göran Lambertz rapport ”Felaktigt dömda”, där det konstateras att domstolarna tror för mycket på den eller de som anmäler sexualbrott."
från Sydsvenskan

det är en sak att poängtera att man är oskyldig och föra fram sin sanning, en helt annan att offentligt urinera på alla offer för sexualbrott. Beltrans försvar och hela rättegången för den delen, börjar mer och mer likna en amerikansk dokusåpa rättegång.

1 kommentar:

fia sa...

Bodström och Monica Dahlström-Lannes har ju förstört all trovärdighet i målet. Att de ens lät Carola komma till tals gjorde ju det att ingen kan tro att Tito har någon skuld alls. Fast Monica Dahlström-Lannes förstör ju allt. Läs om hennes tes kring filmjölk.