lördag, september 05, 2009

Faktiskt. ett fredagsgnäll


Jag saknar
  • min tuppkam,
  • min/en ekonomi,
  • min ork och energizer-kraft
  • en bra kompis/granne.
Annars är det bra.

Eftersom det första är det som är enklast att fixa (utan att behöva bli listig och omoralisk, det vill säga råna en bank så att man blir rik och kan köpa bra vård samt nya vänner) så kommer nog trimmern fram imorgon.

Förutom det kommer jag nog att ändra mina framtidsplaner något. Iallafall vad som rör studierna den närmsta tiden. Kanske ska jag välja att läsa något som kan tänkas göra om mig till min värsta skräck... Är man gammal så är det lika bra att ta tjuren vid hornen och inse vad man är bra på.
Fil kand i bitterhet med en specialisering inom gnällologi.

6 kommentarer:

Soya ★ sa...

Hej.
Va kul att du lämnade en kommentar hos mig :) Nu har jag en ny intressant blogg att läsa.

Tack för tipsen till min sjukling. Hon är liiite piggare idag tack och lov.

Ha en fin lördag!

Soya ★ sa...

Damn, glömde ju skriva att du passade i ALLA frillor, jag gillar annorlunda!

Susanne Euvel sa...

sv; Fast så ska man ju inte tänka. Man kan inte vara först eller den enda med någonting, i alla fall inte när det gäller kroppsutsmyckning, hår eller klädstil. :)

Jag gjorde min vertical labret när det piercingen fortfarande var ovanligt. Skulle bara vara fånigt av mig att ta ut den bara för att det blivit en så vanlig piercing.

Jag själv tycker det bara är jättekul när fler människor vågar. Att människor med samma intresse som mig börjar visa sig mer så man inte behöver känna sig som en outsider.

Susanne Euvel sa...

sv; Lite OT, men jag ville inte verka otrevlig i det jag skrev eller skriver just nu.

Men jag måste säga om att jag inte kan hålla med dina tankar för att tänker man så, så kan man lika gärna operera sig själv om det så behövs. Vissa saker är ju inte så smidigt att göra själv, så då är det ju bra (och framför allt smart) att göra det hos någon som kan sin sak. Föredrar att få det snyggt gjort hos någon än att jag kan gå runt och säga "Hej, jag har förstört mig själv". Jag tycker det inte ger någon status i att göra det själv.

Jag har gjort många piercingar själv, som jag dock har plockat ut av anledningarna att jag inte gjort på rätt sätt. Sedan jag blev tillsammans med min nuvarande make som jobbat i branschen i fem år har jag lärt mig väldigt mycket om olika detaljer som är fruktansvärt viktigt som jag inte hade en aning om innan, och då hade jag ändå hyfsade kunskaper om det innan.

Susanne Euvel sa...

sv; Fast det har ju inget med saken att göra. Jag har haft ett stort intresse av kroppsutsmyckning och modifiering så länge jag kan minnas. Bara för att jag är utav den yngre generationen betyder det inte att jag behöver vara mindre kunnig. Hade jag varit 33 år hade jag inte varit mer kunnig inom området än vad jag är nu. Att det inte handlar bara om en utsmyckning här och var är jag medveten om då jag läst mycket om historien bakom det hela på grund av mitt stora intresse. Jag är inte den där tonåringen som gör det bara för att. Utan det är min livsstil även om jag inte är lika "extrem" som vissa andra.

Anledningen till varför jag inte gör det själv är på grund av alla risker. Och eftersom det finns så väldigt många studios som utför diverse utsmyckningar går jag hellre till en studio och får det utfört av en professionell som vet vad han/hon gör.

Även tatueringar kan man förknippa med hemmajobb då även det är en uråldrig tradition. Men bara för det gör jag ju inte det själv hemma då jag vill ha det snyggt gjort.

Susanne Euvel sa...

sv; Tycker det här är väldigt OT då jag inte alls förstår vad detta har med mitt inlägg att göra då det enda jag skrev var mina framtidsplaner om att klyva min tunga.

Jag förstår helt och hållet vad du menar och hur du tänker, men som jag skrev förut: "Bara för att jag är utav den yngre generationen betyder det inte att jag behöver vara mindre kunnig."

Jag är fullt medveten om att saker och ting förändras och att du som är äldre har en annan syn på saken. Men som sagt, förstår inte vad detta har med mitt inlägg att göra. :P

Jag vill absolut inte verka otrevlig på något vis.