torsdag, januari 28, 2010

Myterna om livet på landet

Dagens dummaste citat hittas i DN
"– Stockholm är Sveriges storstad, här finns fler singlar och man har andra ideal och förväntningar när det gäller utseendet, säger Dan Fagrell, vice ordförande i Svensk förening för estetisk plastikkirurgi."
Tydligen har stadsbor "andra förväntningar" när det gäller utseendet? Betyder det då att de som bor på mindre orter bryr sig mindre om sitt utseende?
"Är det där en ny eyeliner? Nej, det är bara rester från morgonens mockande i stallet.
"

Är det inte snarare så att utbudet är större i storstäder och det därför är enklare att genomgå vissa procedurer för att nå fram till avd man tycker är det ultimata utseendet?
Det finns knappast någon som fixar med restylane och botox i Sjöbo och därför är det inte lika vanligt bland ortsbefolkningen. Det beror knappast på att de boende bryr sig mindre om sitt utseende.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är nog inte bara en fråga om utbud. Så svårt är det ju inte att åka från Sjöbo till Köpenhamn.

Och jag har en vän som tyckte att det var befriande när hon flyttade ner till Skåne från Stockholm. På gymmet i Stockholm hörde hon till de fetare och på samma gymkedja i Skåne hörde hon till de smalare. Utan att ha ändrat vikt.

Det är skillnad säger jag som som är bosatt på båda ställena. Och jag ser inget negativt i det. Man är mer avslappnad i Skåne, förutom när det gäller Stockholm ;-)

Sven Alfredsson sa...

Hos Specialistkliniken finns alla möjliga typer av plastikkirurgi för dig som vill förändra ditt yttre. Vi erbjuder bland annat ansiktslyft, läppförstoring, laserbehandling, näsoperation, intimkirurgi, bröstförstoring samt bröstförminskning. Besök hemsidan för mer information om bukplastik, siliconimplantat, restylane!