söndag, november 11, 2012

Min vårdcentral är Twilight zone


Just nu är jag i något svart hål vilket föregicks av snubblande genom sjukdom, lite sjukdom och ja, annan sjukdom. Sedan trillade jag ner i hålet och mår fortfarande ganska kasst fysiskt såväl som psykiskt. Försöker ta mig upp igen inte med repstege utan med präktighet i form av regelbunden löpning med jycke samt regelbunden teckningsstund med Iggy.

Borde kanske ta kontakt med vården men min lokala vårdcentral ger mig skrämselhicka då jag är säker på att de tror på healing, önsketänkande samt gröna små män. Om det nu inte är så att de inte tror på detta så är det bara en fasad för att slippa besökare. Och ja, det lyckas.
Jag låtsas hellre att jag är superduperfrisk än behöver klä av mig för att klämmas på alla onda ställen, bedömas och få frågan "Ja, vad tycker du att vi ska göra åt det här?" Hade jag vetat det hade jag inte gått dit.

1 kommentar:

Emmisen sa...

jag FÖRSTÅR INTE var den här regeln att aldrig ge vårdförslag till trasigt folk kommer ifrån! det är så jävla dåligt, man kan ju inte ens tycka det är tokigt av dig att inte gå dit. been there done that. gör man så med cancerpatienter också? "vad tycker du att vi ska göra åt det här?"

håll ut, nåt kanske löser sig i löpspåret/ritblocket? eller så bubblar nån ilska upp och du tar dig till vårdcentralen på pin tji... jag håller tummarna för ett bättre mående utan healing.