torsdag, augusti 15, 2013

Dyrt

Har du någonsin sett 50 000 kronor i kontanter? Få av oss har ens sett den summan på kontoutdraget eller ens kunnat drömma att ha dem.

Vi hade tagit lån för att fixa till ett förfallet badrum med söndrig toalettstol, krossad duschkabin och torktumlare som gett upp. Tyvärr visade sig lånekatten Tony bli akut sjuk precis lagom till att lånet tagits och flertalet veterinärbesök senare vilket inkluderade operation, akutbesök och övernattningar, fick vi en nota på lite över just 50 000 kronor. Försäkring fanns men Agria vägrade ersätta då de läste fel i journalen och sedan hävdade att sjukdomen inte var akut "såsom ett brutet ben".
Vad Tony hade var akut urinstopp vilket ledde till en operation då han även hade nekrotiserande cystor i blåsan. Han är inte än frisk, men under kontinuerlig behandling med antibiotika och foder.

Så vi fortsätter leva i vårt sjaskiga hem men med en katt som numer har blank päls, vågar använda kattlådan, leker själv samt insåg att man kunde vässa klorna på saker. It's the little things.

3 kommentarer:

Suzan sa...

Aouch!

Simme sa...

Tråkigt!
Men vad gör man inte för sina djur...

MAX (©) HOBSTIG sa...

JAG HAR SETT 50.000 PÅ MITT MATSALSBORD. EN HERRE KOM ILANDE FRÅN STOCKHOLM, HUNGRIG SOM EN VARG. NÄR HAN LÄMNADE OSS LÄMNADE HAN JUST 50.000 PÅ VÅRT MATSALSBORD :)

KÄLLA:
http://kvartermastaren.blogspot.se/2007/02/peter-pluntky-med-deutsches-reichs.html