söndag, augusti 25, 2013

Spring kärring, spring!

Från och till springer jag. Skälen är lika många som de olika rundorna jag varierar mellan:
  • motionera hunden
  • härda mig och höja min fysiska såväl som psykiska smärttröskel
  • som stresshantering
  • hålla mig frisk nog att klara eventuell akut ryggoperation utan någon nämnbar konvalescens eller komplikationer 
Sedan kan man lägga till alla de klassiska skälen som att hålla sig friskare, fräschare och inte låta kärleken till mat styra kroppsomfånget

Men ska jag vara riktigt krass så är jag en usel löpare. Det går inte snabbt, det ser för jävligt ut och jag klarar varken längre rundor eller att springa på asfalt. Lite precis därför anmälde jag mig till Midnattsloppet vilket är 3-5 kilometer mer än jag brukar springa och hela sträckan är på asfalt. Om jag dessutom ändå skulle utsätta mig för det här kunde jag likväl knyta en insamling till mitt deltagande och den kom att bli för Hjärtebarnsfonden. 

Iggy föddes med ett hjärtfel vilket som tur läktes av sig själv men de första åren innan hon blev helt friskförklarad var lätt stressiga. Inte bara det stora OM som alltid fanns där utan det rent tekniska kring att ha koll på hur hon mådde, hur hon åt och vad hennes kropp kunde behålla. Lägg till lite kolik och en mjölkallergi och det är kanske inte så konstigt att vi föräldrar däckade i utbrändhet direkt efter.... Vid 2 års ålder blev hon friskförklarad med ett lätt uppehåll vid 3 år då hjärtat om igen började göra konstiga ljud. Idag anses hon dock vara precis lika frisk som andra barn.

Min insamling finns hos Charity Storm och den går helt underbart bra; inte en enda krona.
Ni kan väl hjälpa mig?

(http://charitystorm.org/fundraisers/halta-lisa-springer-sitt-forsta-10k-och-du-bidrar-/ är länken om du vill sprida den)

1 kommentar:

Zelda, Blogvertiser sa...

Hej Lisa!

Vi på Blogvertiser vill bjuda in dig till vårat nätverk av bloggar där du har möjlighet att tjäna pengar genom att skriva recensioner och omdömen åt våra annonsörer.

Blogvertiser har i dagsläget väldigt många bloggar och annonsörer, men är alltid på jakt efter nya kvalitetsbloggar som vi kan hjälpa tjäna pengar genom vårt nätverk. Att bli medlem hos oss är gratis och du kan avsluta ditt medlemskap när du vill.

Gå in på vår hemsida www.blogvertiser.se och registrera dig redan nu. Har du frågor kring medlemskapet kan du mejla oss på support@blogvertiser.com.

Med vänlig hälsning
Zelda Ringström
www.blogvertiser.se